woensdag 26 september 2012

Het weer in Huelva en ESN

Hallo iedereen!

We hebben het gevonden: naar de unief komen om op internet te gaan! Het internet gaat hier namelijk redelijk goed, dus we hebben iets gevonden om de tijd zonder internet te overbruggen ;). Een filmpje van het appartement zal ik er pas opzetten wanneer we daar internet hebben, want dat gaat net iets makkelijker. Skype zal ook moeilijk lukken tot dan vrees ik.

Intussen hebben we enkele dagen in onze 'piso' doorgebracht en we beginnen onze draai te vinden. We hebben een 'Chinese bazar' vlakbij onze nieuwe thuis en daar kunnen we terecht voor de kleine dingen die er nog ontbreken. Ze hebben er namelijk alles en het kost er niet veel! Ze beginnen ons daar intussen ook al te kennen :).

Helaas is het hier sinds gisteren wat minder van weer. Het is wat frisser geworden, maar het is toch nog steeds rond de 20°. De temperaturen zijn dus niet echt het probleem. Het begon vanmorgen wel wat te regenen :(. Gelukkig kwam ik via weervrouw Martine Withouck a.k.a. weervrouw mama te weten dat het er voor het weekend wat zonniger uitziet. Joepie dus! Dan kan ons uitgestelde strandtripje waarschijnlijk zondag toch nog doorgaan!

Vanavond staat ook het eerste ESN-feestje op het programma. Alle gezichten zullen in de kleuren van de vlag van je land geschilderd worden. Foto's zullen dus wel nog volgen ;).

Voor wie me een briefje of een postpakketje (met bijvoorbeeld heerlijke Belgische chocolade) wil sturen: Avenida Cristóbal Colón 83bis 4°A, 21002 Huelva.

Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

 1. Lo deseo un buen tiempo en Huelva Y que te viaja bien.

  Hasta luego
  Paul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, sorry Paul, ik zie je reactie nu pas! Muchas gracias por los deseos. Tengo un muy buen tiempo aquí en España. Disfruto de cada momento! Hasta luego

   Verwijderen