donderdag 25 oktober 2012

Joy, here I come!


Joepie! Dit weekend doe ik mijn eerste verdere uitstapje tijdens mijn Erasmusverblijf. Het voordeel van het feit dat Erasmus voor iedereen verplicht is: je kan reisjes maken naar vrienden en hebt er meteen een persoonlijke gids bij. Dat is voor mij het geval in Castellón. Voor wie Castellón niet kent en dus ook niet weet liggen:Deze stad ligt in de comunidad valenciana en ik vlieg ook op Valencia. Vandaar dat ik de zaterdag meteen ook een dagje Valencia zal meepikken. Daarna gaat de reis verder naar Castellón zelf. Verwacht dus maandag zeker een uitgebreid reisverslag!

Ik kijk natuurlijk niet enkel uit naar het reisje zelf, maar ook naar het weerzien met Joy! Het is altijd leuk om een vertrouwd gezicht opnieuw terug te zien. Na dit weekend wordt het trouwens ook drukker. We hebben een leuk 1 november-weekend voor de boeg (meer daarover volgende week) en vanaf 5 november heb ik twee weken aan een stuk bezoek! Van heimwee kan dus geen sprake zijn ;).

Intussen is het Belgische weer opnieuw naar Huelva gekomen. Toen ze ons op de infodag vertelden dat het in Huelva "erg hard kan regenen" dachten we eerst dat ze een grapje maakten, maar dat is dus blijkbaar toch wel waar! Gelukkig zijn de temperaturen nog steeds goed :).

Om af te sluiten nog 2 voorbeelden van de Spaanse luiheid: een bankbediende rekent met een rekenmachine uit hoeveel ze van €1,13 moet teruggeven op €1,50 en een buschauffeur is te lui om via de achterste deuren naar buiten te lopen, dus stapt hij vooraan uit en duwt hij van buitenuit op het knopje aan de bestuurderszetel om de voorste deuren te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten