dinsdag 30 oktober 2012

Roadtrip!

Er staat een verlengd weekend voor de deur, dus moeten we ervan profiteren om een extra lang uitstapje te doen en het is een roadtrip geworden! Twee andere Erasmusstudenten zochten geïnteresseerden om samen met hen een auto te huren omdat ze woensdag 31 oktober in de luchthaven van Faro moeten geraken en maandag 5 november willen ze terug in Huelva geraken. Aangezien de busverbinding tussen Faro en Huelva niet ideaal is, vonden ze een auto huren de gemakkelijkste oplossing en voor ons leek het ook interessant om zo de kosten wat te drukken, want Nicole en ik speelden toch al met het idee om dat te doen.

Woensdag en donderdag bezoeken we dus het zuiden van Portugal, de Algarve. Lagos schijnt erg de moeite te zijn, dus we hebben daar al een overnachting geboekt zodat we dat woensdag kunnen bezoeken. Lagos ligt bijna aan de westkust van Portugal, dus donderdag kunnen we dan op het gemak terugkeren naar Huelva en afrijden waar we willen. Zo kunnen we donderdagavond de kosten van een overnachting uitsparen en gewoon thuis slapen.

Van vrijdagochtend tot zondagavond blijven we op Spaans grondgebied. We willen graag Jerez de la Frontera, Cádiz, Gibraltar, Ronda en de Pueblos Blancos bezoeken. Dat moet goed te doen zijn op die 3 dagen, want dat ligt allemaal in de 'driehoek' Sevilla-Cádiz-Malaga. We moeten alleen nog eens bekijken wanneer we alles zouden doen, want we hebben gehoord dat je best naar Gibraltar gaat als het goed weer is en dat zou dit weekend wel eens een probleem kunnen zijn, want er staat helaas regen op het programma! Eens we het programma kennen, kunnen we ook de rest van de overnachtingen boeken.

Ik heb er zin in en uiteraard mogen jullie een verslag verwachten!

2 opmerkingen:

  1. zahara de la sierra ,dit mooie pueblo blanco is prachtig,ligt aan de voet van een kasteelruine.Hebben we gedaan met tom en hadewych.Tussen Sevilla en Cadiz.Grtj

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oke, zal dat opschrijven! Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen